tartalom

#grafikai tervezés

A mai rohanó és minden pillanatában impulzosok százait ránk zúdító világban a vizuális dimenzióban operáló és ezáltal a közvetített üzenetek gyors befogadását támogató grafikai információk különös jelentőséget nyertek. Munkáink során a mindig magas szakmai színvonalú belbecs mellett ezért is fordítunk kiemelt figyelmet arra, hogy a képviselt információkat figyelemfelhívó, esztétikus és az információ megértését támogató külcsín formájában prezentáljuk kommunikációs célcsoportjaink részére.

Grafikai tervezési szolgáltatásaink az egyszerű képi, grafikai elemek összeállításától, a munkáink során alkalmazott print és online felületek összetettebb vizuális megjelenésének tervezésén át egészen a komplex cég-, márka- vagy kommunikációs kampány arculat tervezési tevékenységig terjed, mely széles körű szolgáltatás portfóliót megújulni képességében és minőségében folyamatosan változó deposit fotó-, kép szolgáltatói kör alkalmazásával, aktív trendfigyeléssel és rendszeres utánképzésekkel tartjuk karban.

#szövegírás

Betűkből szavak, szavakból mondatok, mondatokból gondolatok. Ezt a logikai alapvetést a kommunikáció mint szakma és tevékenység alaptételeként is számon tartjuk és hasznosítjuk szövegírói kompetenciáinkat szinte kivétel nélkül minden megbizatásunk kapcsán.

A laikus és orvosi célcsoportnak szóló infotainment, edukációs, tudományos jellegű írások elkészítése mellett nagy gyakorlattal rendelkezünk tartalmi mutációk, közösségi kommunikációs tartalmak, utánközlések, referátumok, interjú anyagok vagy akár idegen nyelvi fordítások, szakfordítások előállításában és klasszikus copywriting feladatok elvégzésében egyaránt.

Az egészség kommunikációs tartalmak egyedi nyelvezete, formai követelményei és a célközönség évek során megtapasztalat igényei okán szövegírói munkáink tekintetében kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a szakembereknek szóló írásaink tudományos szempontból kikezdhetetlenek, ugyanakkor lényegre törőek és olvasmányosak-, az utca emberének szóló anyagaink pedig a téma által megkívánt mértékben és mélységben szakmaiak, mégis könnyen érthetők-, legyenek.

#videógyártás

A mozgókép iránti személyes rajongásunk okán ügynökségünk mindig is az elvárhatónál messze magasabb kompetenciákkal rendelkezett a videógyártás és videómarketing terén. A filmet mint kommunikációs tartalomformátumot készség és evidencia szinten alkalmazzuk az általunk gondozott projektek során, mert hiszünk annak kiemelkedően hatékony üzenetközvetítői és az aktivitások szubjektív, célcsoport által érzékelt szakmai színvonalat emelő képességében.

A videógyártás terén tényleg mindenevők vagyunk. A legmodernebb greenbox (vetített háttér) és HD (nagy képi felbontás) technikát felvonultató saját stúdiónk akár online stream (élő közvetítés) formájában is alkalmas klasszikus videóelőadások, e-learning anyagok vagy webinarium, webcast adások megvalósítására, dedikált mini-forgatócsoportjaink révén pedig gyakorlatilag bárhol és bármikor képesek vagyunk egy személyes interjú, kerekasztal beszélgetés, konferencia, orvosi vizsgálat/eljárás-, sőt még rendezői gyakorlatot igénylő praxis/intézmény bemutatkozó film, testimonial történet vagy reality tartalom megforgatására is.

Partnereink