rólunk

Kik vagyunk?

#SPECIALISTÁK,

akik kizárólagos fókusszal és majd’ évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött foglalkozunk egészségügyi témák és gyógyszeripari termékek kommunikációs kihívásainak megoldásával, támogatásával.

#SZAKEMBEREK,

akik mind egy-egy szakmát, önálló szakterületet képviselünk az egészség kommunikáció folyamatában, tesszük hozzá mindig tudásunk legjavát és képezzük magunkat időről-időre tovább, hogy mindig szakmánk legjavát nyújthassuk.

#CSAPATJÁTÉKOSOK,

akik képesek meghatározott célok elérése érdekében egymással és Partnereinkkel együttműködni, igényeljük az alkotás folyamatának közös élményét és mindig büszkén tekintünk annak együttes erővel elért eredményére.


Hogyan dolgozunk?

#TERVEZÜNK

Kétszer mérünk, egyszer vágunk. Víziók, stratégiák, koncepciók, tervek, a megbízásainkkal töltött idő majd’ felében azon dolgozunk, hogyan és miért dolgozzunk. Szerintünk megéri. Így lesznek munkáink formailag rendkívül szinergikusak és célorientáltak, kimenetelükben pedig kiugróan hatékonyak és eredményesek.

#MEGVALÓSÍTUNK

A munkánk egyik legjobb része. Hipotézisekből tények, tervekből valóság lesz, végül pedig minden amit közösen elképzeltünk, egyben és egészben életre kell. A megvalósítás szakaszában a közösen megrajzolt vonalak mentén haladva önállóan és proaktívan dolgozunk, kérdést vagy problémát magában nem fogalmazunk meg, csak ha ahhoz rögtön válasz és megoldás lehetőségeket is képesek vagyunk már rendelni. Így Partnereinknek csak döntéseket kell hoznia és a megvalósítás folyamata gyorsan, olajazottan haladhat.

#OPTIMALIZÁLUNK

A csavarok utánhúzása, a csapágyak olajozása, elhasznált alkatrészek cseréje vagy éppen új elemek beépítése. Mint minden más, úgy a kommunikáció területe is folyamatosan változik, a meglévő és új kihívásokra még jobb és még hatékonyabb megoldások érkeznek, ezért követjük nyomon projektjeink alakulását és tarjuk karban vagy akár fejlesztjük azok működését.

Partnereink